Google
 

03 august 2007

Neocity şi Poalim Capital vând 6.700 de aprtamente în Bucureşti pentru 120 mil. euro

2007-08-02 14:32 The Money Channel

Fondul de investiţii imobiliare Poalim Real Estate controlat de grupul israelian Neocity şi Poalim Capital Markets divizie a Hapoalim Israel vrea să vândă patru proiecte rezidenţiale din Capitală pentru 120 de milioane euro, potrivit publicaţiei israeliene Globes.

Neocity deţine indirect 19,2% din fondul de investiţii Poalim Real Estate având dreptul la 26% din suma obţinută din vânzare şi la jumătate din dividendele fondului. Poalim Real Estate se aşteaptă în urma vânzării la un profit de 55 milioane euro, iar Neocity la un profit operaţional de 14,3 milioane euro.

Neocity Group a anunţat investiţii de un miliard de euro pentru România, în perioada 2006 - 2009. Compania dezvoltă, prin intermediul subsidiarei Neocity Group România, mai multe proiecte în Constanţa şi Bucureşti.

Grupul va construi, în parteneriat cu o altă companie, un proiect imobiliar cu locuinţe şi spaţii comerciale în apropiere de lacul Siutghiol din judeţul Constanţa, după o investiţie de 160 milioane euro. Proiectul se va desfăşura pe o suprafaţă construită de 300.000 de metri pătraţi. Reprezentanţii companiei aşteaptă ca din vânzarea spaţiilor să obţină circa 200 de milioane de euro.

Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activează pe piaţa românească. Grupul, care a intrat pe această piaţă în 1999, a anticipat progresele pe care România le va înregistra pe piaţa imobiliară. Astăzi, România este situată pe primul loc în lista proiectelor de investiţii imobiliare ale Neocity Group, care se derulează în Israel, în ţările Europei Centrale şi de Est (Cehia, Ungaria, Polonia), Canada şi în Africa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu