Google
 

01 august 2007

Investiţii imobiliare fără precedent: 500 mil.euro pentru capitală



2007-08-01 10:00 The Money Channel

Israelienii de la AFI Europe fac cea mai mare investiţie imobiliară din România, de 500 de milioane de euro! Ei au cumpărat o suprafaţă de 155 de mii de metri pătraţi în Bucureşti, în valoarea de 77,5 milioane de euro.

Terenul aparţine fabricii Laromet care va continua să funcţioneze în acelaşi loc încă un an şi jumătate, după care va fi mutată într-un parc industrial.

Achiziţii importante pe piaţa imobiliară! AFI Europe, divizie a grupului de investiţii Africa-Israel, a cumpărat un teren situat in sectorul 1 al Capitalei, unde va construi un cartier de locuinţe. Directorului general al AFI Europe, Reuven Havar, a declarat că proiectul va avea drept model unul dintre cele mai scumpe ansambluri rezidenţiale din Israel. Cartierul va avea peste 4.000 de locuinţe, spaţii comerciale şi zone de recreere. Contractul de vânzare-cumpărare va fi semnat peste o lună.

AFI Europe mai are în Capitală un teren în zona Pipera, cu o suprafata de 100.000 metri pătraţi, şi altul în centrul oraşului. Investiţiile vizează realizarea de ansambluri rezidenţiale ce cuprind apartamente de lux, birouri şi spatii comerciale. Planurile companiei pe următorii trei ani includ realizarea unor proiecte imobiliare ce depăşesc 500 de milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu