Google
 

01 august 2007

BASARABIA RESIDENCE

Compania spaniola hercesa a lansat primul sau proiect in Romania, ansamblul rezidential BASARABIA RESIDENCE, amplasat in Titan pe bulevardul Basarabia. In cadrul ansambului se vor realiza peste 1.400 de apartamente cu una, doua, trei si patru dormitoare, in blocuri de 12 si 6 etaje. Investitia totala pentru dezvoltarea acestui proiect este de 200 milioane de euro. Suprafetele locuintelor vor fi intre 65 si 130 mp.

Complexul rezidential va dispune si de un centru comercial. “Vivenda este primul mare proiect pe care prezentam in Romania, iar prin intermediul acestuia si a celor care urmeaza, cred ca vom deveni cel mai marte dezvoltator de rezidente din Bucuresti”, spune Juan Jose Cercadillo Garcia, presedintele Hercesa.

Preturile pe metru patrat construit nu au fost stabilite inca, iar proiectul va fi dezvoltat in cinci etape, in prima urmand sa fie livrate circa 10% din locuinte. Grupul spaniol a inregistrat, in 2006, o cifra de afaceri de 511 milioane de euro si un profit net de 81 milioane de euro. In Romania, Hercesa urmeaza sa mai construiasca 3.500 de apartamente in Ghencea, in parteneriat cu Bluehouse Capital si alte 800 pe cheiul Dambovitei in cadrul proiectului Residencia Orhideelor.

De asemenea, firma spaniola a achizitionat cladirea Cismigiu, pe care urmeaza sa o reabiliteze in urmatorii doi-trei ani.

Sursa: Capital 14 Iunie 2007

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu