Google
 

31 iulie 2007

PERLA RESIDENCE - Tunari


Situat in partea de nord a Bucurestiului, in zona Pipera, la mica distanta de padurea Baneasa, Complexul Perla Residence se afla in apropierea soselei principale, cu acces direct catre centrul orasului. Lacul Pipera, aflat la cativa metri de zona rezidentiala, ofera complexului o frumusete unica si numeroase avantaje in materie de comfort, distractie si petrecere a timpului liber.

Transportul public, incluzand statia de metrou Pipera, filiale ale bancilor cum ar fi: Bancpost, Unicredit si Transilvania, aeropoarte, statii de benzina, centrele de fitness, scolile private, cladirile de birouri si centrele comerciale din apropiere sunt tot atatea avantaje ale complexului.


Perla Residence iti ofera trei tipuri de apartamente care satisfac toate asteptarile �n materie de confort si utilitate, intr-o conceptie arhitectonica moderna �mbogatita cu elementele stilului mediteranean - balcoane spatioase si pergole elegante.

-3 vile cu vedere la lac, dispuse fiecare pe 3 niveluri, destinate unui stil de viata specific familiilor cu mai multi membri sau pur si simplu celor care-si doresc un plus de spatiu.
Suprafata construita intre 196 mp si 219 mp
Terase / balcoane intre 60 mp si 80 mp
Teren intre 220 mp si 416 mp

-3 tipuri de apartamente care satisfac toate asteptarile in materie de confort si utilitate, lntr-o conceptie arhitectonica moderna lmbogatita cu elementele stilului mediteranean, balcoane spatioase si pergole elegante.(apartamente co 1-3 dormitoare conform schitelor din slideshow)

-The clubhouse. Cu vedere la lac, clubul are peste 200 de metri patrati si e compartimentat in doua zone. Partea din fata, cu semineu si ferestre largi prin care se vede lacul, se continua in afara cu doua pontoane generoase, utilizabile mai ales vara, fiind un loc minunat pentru relaxare si socializare. Cel de-al doilea compartiment al clubului e destinat unui sport-bar si, ocazional, evenimentelor sociale, mondene. intre cele doua zone, la fel de vizibil din ambele parti, se afla un spatiu destinat copiilor, cu jucarii sigure si posibilitati de monitorizare, precum si zona functionala a clubului.

-Zona de fitness, cu ferestre largi de sticla, cuprinde 110 metri patrati, destinati exclusiv locatarilor complexului. Accesul in centrul de fitness se poate face inclusiv prin parcarea subterana. Un perete de sticla separa zona aparatelor si a greutatilor de cea destinata aerobicului. Spatiul e completat de doua toalete si de cabine de schimb.

-Mini-marketul, bine aprovizionat va asteapta pentru cumparaturile zilnice!

-O parcare subterana care poate primi pana la 130 de vehicule, dand terenului de deasupra un aspect aerisit. in plus, aici veti gasi spatii separate de depozitare destinate fiecarui apartament, precum si acces direct catre toate celelalte utilitati de suprafata ale complexului.
Fitness and Mini Market

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu