Google
 

26 iulie 2007

1 MAI RESIDENCE-Bucuresti








Complex rezidential intim si cochet, alcatuit din doua imobile S+P+5, amplasat in partea de nord a Bucurestiului, in zona 1 Mai, una dintre cele mai selecte zone ale capitalei, in imediata vecinatate a parcului Sf. Maria.

Situat pe un teren cu deschidere la doua strazi, avand o pozitie retrasa fata de aglomeratia citadina, confera viitorilor proprietari intimitatea caminului dorit si totodata comfortul si relaxarea unui interior functional si amenajat dupa standarde occidentale. Imobilele au o arhitectura originala, cu linii moderne si placari exterioare cu faianta tip caramida aferenta, structurate in apartamente de 3 camere, partitionate functional in living si doua dormitoare, fiecare dormitor cu baie proprie si un grup sanitar ce deserveste livingul, balcon sau terase generoase.

Suprafetele apartamentelor sunt cuprinse intre 124 si 298 mp, finisajele sunt facute cu o grija deosebita pentru fiecare detaliu, folosindu-se materiale de o calitate superioara. Locurile de parcare sunt asigurate in garajul de la subsolul imobilelor. Amplasarea, arhitectura, calitatea finisajelor, functionalitatea spatiilor, confera acestui complex un stil aparte si un grad sporit de confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu