Google
 

26 iulie 2007

VICTORIA ANSAMBLU Berceni-Bucuresti

Ansamblul rezidential Victoria este amplasat in imediata vecinatate a statiei de metrou IMGB, permitand astfel rezidentilor acestui cartier un acces rapid, fiind la 10 minute de centrul Bucurestiului.

Unitatile rezidentiale sunt compuse din parcele de teren cu acces la drumul de servitude al cartierului cu suprafete cuprinse intre 250 mp2 si 450 mp2 si case cu suprafete intre 125 mp2 si 195 mp2.

Constructiile sunt de tip vile individuale, vile cuplate si vile insiruite, realizate pe structura mixta din beton si zidarie la parter si structura de lemn la etaj.

Ansamblul rezidential Victoria este format dintr-un numar de 42 de unitati rezidentiale ce vor fi predate beneficiarilor cu toate utilitatile ( apa, canalizare, gaze si curent electric ) pana la sfarsitul anului 2007.

Ansamblul este situat in zona care, conform statisticilor, va cunoaste in continuare o crestere de peste 30% pe an asigurand garantia unei investitii cu potential foarte accelerat de crestere valorica in timp pe masura realizarii constructiilor in cadrul ansamblului.

Prin facilitatile deosebite oferite, cartierul rezidential Victoria proiecteaza coordonatele spatiului locativ clasic intr-un spatiu de petrecere a unei mini-vacante in fiecare zi.


Suprafaţă parcelă teren: 300 mp
Suprafaţă teren cotă indiviză drum servitute: 53 mp
Suprafaţă construită casă desfăşurată: 160 mp (din care
la sol, amprenta este de 84 mp)
Detalii constructive: construcţie mixtă, formată din beton
şi zidărie la parter şi structură de lemn la etaj
Tip locuinţă: cuplate câte 2 vile per ansamblu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu