Google
 

30 iulie 2007

MOGOSOAIA RESIDENCE


Complexul este situat la numai 15 km de Centrul Capitalei.

Casele pot fi predate la cheie cu finisaje la alegerea cumparatorului sau intr-un stadiu intermediar (fara finisaje).
Ficare proprietate dispune de o suprafata de teren de 500 mp.

Suprafata construita a caselor este de aproximativ 330 mp iar amprenta in jur de 130 mp inclusiv garajul.

Materialele folosite la constructia imobilelor indeplinesc toate standardele si normativele in vigoare privind calitatea si protectia mediului ambiant.

Utilitatile sunt asigurate pentru fiecare imobil in parte (electricitate, gaz, apa potabila, canalizare proprie)

CASA CRENGUTA
Vila Crenguta Mogosoaia

PARTERUL: Suprafata construita a parterului este de 134,10 mp, din care suprafata utila este de 111,80 mp.

Compartimentarea parterului a fost gandita astfel incat sa ofere spatiu, confort si intimitate locatarilor casei.

Bucataria in stil american (11,75 mp) comunica cu living-ul (39,20 mp), fiind partial separate printr-un semiperete, care poate fi amenajat stil bar.

Biroul este prevazut cu o suprafata de 12,00 mp.


Debaraua (5.35mp), camara (3.85mp) si camera tehnica (7,10 mp) satisfac nevoia de depozitare si instalare a accesoriilor tehnice care asigura confortul locuintei ( ex: centrala termica, masina de spalat rufe etc).

Intregul ansamblu de camere este deservit de un grup sanitar in suprafata de 4,25 mp.

Pentru maximizarea spatiului interior s-a optat pentru un garaj exterior (16,80 mp). Trecerea din garaj in casa se face direct si comod fara ca locatarii casei sa fie deranjati de capriciile vremii.

Situate la parterul casei, terasele masoara 22,40 mp. Terasa de acces masoara 2,90 mp, iar terasa de recreere masoara 19,50 mp. Aceasta din urma constituie o zona de relaxare si ofera accesul catre peluza. Spatiul adiacent terasei permite instalarea unui gratar, amenajarea unui loc de joaca si a unei piscine.

ETAJUL: Suprafata construita a etajului 1 este de 104,00mp, iar suprafata utila 85,05mp. La acest etaj s-au proiectat trei dormitoare. Doua dintre ele , in suprafata de 16,10 mp, respectiv 16,45 mp, sunt deservite de o baie (5,75 mp) la care accesul se face din hol. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 20,35 mp si este proiectat cu dressing (5,50 mp) si baie proprie (6,65 mp).

Balcoanele sunt orientate catre strada si catre peluza din spatele casei, oferind astfel vedere catre lacul Mogosoaia precum si catre padurea de stejari din vecinatate.

MANSARDA: Principiul pe care s-a proiectat mansarda este acela al "spatiului liber", astfel incat fiecare viitor proprietar al caselor de acest tip, sa realizeze aici amenajarea pe care si-o doreste ( ex. sala de sport, lectura, dans, "hobby room"…etc).


CASA CODRUT
Vile Mogosoaia

PARTERUL: Suprafata construita este de 131,80 mp, din care suprafata utila este de 108,90 mp. Compartimentarea parterului a fost gandita astfel incat sa ofere spatiu, confort si intimitate locatarilor casei.

Bucataria in stil american (12,05 mp) comunica printr-un semiperete ce poate fi amenajat stil bar cu living-ul (35,20mp).

Biroul (14,00 mp) comunica cu living-ul si confera un plus de discretie si liniste, fara a izola de restul casei.

Debaraua (5,20 mp), camara (4,95 mp) si camera tehnica (7,10 mp) sunt proiectat special pentru a satisface nevoia de depozitare si pentru a instala accesorile tehnice care asigura confortul locuintei ( ex: centrala termica).

Intregul ansamblu de camere este deservit de un grup sanitar in suprafata de 4,95 mp.

Pentru maximizarea spatiului interior s-a optat pentru un garaj exterior (16,80 mp). Trecerea din garaj in casa se face direct si comod fara ca locatarii casei sa fie deranjati de capriciile vremii.

Situate la parterul casei, terasele masoara 23,70 mp.
Terasa de acces are suprafata de 4,10 mp, iar terasa de recreere masoara 19,60 mp. Aceasta din urma constituie o zona de relaxare si ofera accesul catre peluza. Spatiul adiacent terasei permite instalarea unui gratar, amenajarea unui loc de joaca pentru copii si a unei piscine.

ETAJUL: Suprafata construita a etajului 1 este de 103,20 mp, iar suprafata utila este 83,80 mp. La acest etaj s-au proiectat trei dormitoare. Doua dintre ele , in suprafata de 17,20 mp fiecare, sunt deservite de o baie (5,65 mp) la care accesul se face din hol. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 17,30 mp si este proiectat cu dressing (7,05 mp) si baie proprie (7,85 mp).

Balcoanele sunt orientate catre strada si catre peluza din spatele casei, oferind astfel vedere catre lacul Mogosoaia precum si catre padurea de stejari din vecinatate.

MANSARDA: Principiul pe care s-a proiectat mansarda este acela al "spatiului liber", astfel incat fiecare viitor proprietar al caselor de acest tip sa realizeze aici amenajarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu